Силвия Кацарова била разделена със съпруга си! Тази клюка бе тиражирана

...
Силвия Кацарова била разделена със съпруга си! Тази клюка бе тиражирана
Коментари Харесай

Отиде си важен мъж за Силвия Кацарова

Силвия Кацарова била разграничена със брачна половинка си! Тази клевета бе тиражирана неотдавна. Самата певица обаче бе изумена от информацията и не можеше да си изясни кой съчинява сходни клюки.

„ Не съм разграничена със брачна половинка ми! Няма нищо правилно в това! – изрично съобщи Силвия Кацарова пред списание LOVE style. Дори не знам кой измисля тези неистини. Явно си имам зложелатели. Не мога да схвана какъв е казусът аз да съм щастлива?! С Любомир доста се разбираме. Спокойни сме. Винаги е до мен и доста ми оказва помощ. Пътуваме постоянно. Той идва с мен и на някои участия.


С моя брачен партньор сме решили да се радваме на всеки момент. За страдание, неотдавна нашият китарист умря ненадейно и за следващ път си дадох сметка какъв брой е къс животът и по какъв начин забравяме, че сме посетители на тази земя. Иска ми се годините, които са ми отредени да съм на този свят, да ги изживея пълноценно. И тези глупави интриги и злословия даже не ме вълнуват. ”
Силвия приказва намерено и за това по какъв начин се усеща след интервенцията на тазобедрена става, която й направиха преди две години.
„ Много съм добре – споделя певицата пред LOVE style. Вече не е нужно да нося разнообразни обувки, с цел да обезщетявам разликата от три сантиметра в двата ми крайници. Сега на драго сърце отивам на токчета. След интервенцията лекарите бяха на мнение, че би трябвало да се направи намеса и на другия крайник, тъй като и той е заплашен, само че още не съм подготвена за това. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР